Betaling

Wanneer u via onze webshop beleggingsgoud of beleggingszilver online bestelt, wordt u steeds gevraagd om een voorschot van 5% van het totale bedrag van uw bestelling te betalen met een maximum van €1.000. Deze 5% dient om het risico te dekken aangezien onze prijzen live gekoppeld zijn aan de goudkoers van de beurs van London.

Vanaf u de bestelling plaatst, zijn de prijzen tussen de verkoper en de koper vastgelegd. Dit betekent concreet dat vanaf dit moment het risico van de koers van het edelmetaal (goud of zilver) van de verkoper naar de koper verschuift.  

Van zodra u de stappen in de betalingsprocedure van onze website heeft doorgevoerd, zal u automatisch uw factuur toegestuurd krijgen via e-mail of in uw account kunnen terugvinden. Op deze factuur zal het voorschot dat u reeds heeft betaald vermeld staan alsook het nog te betalen resterende saldo.

Het resterende saldo dient binnen een termijn van 5 werkdagen betaalt te worden via een bankoverschrijving naar het bankrekeningnummer van Goudbank Antwerpen met vermelding van uw ordernummer.

Van zodra Goudbank Antwerpen uw betaling heeft verwerkt, zal u per e-mail of telefonisch verwittigd worden voor de ophaling of verzending van uw order.

Indien u als klant in gebreke blijft voor de betaling van het resterende saldo, wordt uw voorschot van 5% als schadevergoeding gezien en kan Antwerpen Goudbank niet verplicht gesteld worden tot uitlevering.

Verzending

Indien u online via onze webshop bestelt, kan u er ook voor opteren om uw bestelling te laten leveren aan huis. Hiervoor dient u de optie ‘LEVEREN’ aan te vinken in uw winkelmandje. Voor de verzekerde verzending van orders zal een meerkost gevraagd worden van €15 per pakket. Deze €15 zal automatisch toegevoegd worden aan uw factuur van zodra u de optie ‘LEVEREN’ aanvinkt.

Pakketten kunnen verzonden worden met een maximale waarde van €20.000 per pakket. Het verzenden van goud of zilver gebeurd steeds via verzekerde zendingen en is enkel mogelijk voor leveringen in België en Nederland.

Bestellingen met een waarde hoger dan €20.000 dienen steeds fysiek door de klant afgehaald te worden aan het afhaalloket van Goudbank Antwerpen op vertoon van een geldige identiteitskaart.

© Goudbank Antwerpen 2024 – Webdesign Webit