Over Goudbank Antwerpen

Antwerpen Goudbank is gespecialiseerd in de verwerking van alle sloopgoud, dentaal goud, restgoud, bankvijlsel, goudpoeder alsook zilver en alle andere edelmetaalhoudende materialen. Tevens is Antwerpen Goudbank ook een erkend verdeler én inkoper van gouden staven, goudbaren, goudstukken en gouden munten. De goudstaven die aangeboden worden, zijn voornamelijk van de merken Umicore, Valcambi en Metalor. Sedert enkele jaren geleden biedt Antwerpen Goudbank ook een ruim aanbod aan gouden en zilveren munten van de bekendste munthuizen ter wereld waaronder de Krugerrand, Maple Leaf, Kangaroo, Philharmoniker, etc.

Voor zowel aankoop als verkoop richt Antwerpen Goudbank zich tot zowel de professionele goudhandelaars alsook tot de particuliere belegger. Onze klanten bestaan voornamelijk uit goudsmeden, goudinkopers, wisselagenten, goudhandelaars, goudexporteurs, goudbeleggers maar ook erkende commerciële banken.

Om alle onze klanten zorgvuldig te kunnen bedienen, staan discretie en vertrouwen voorop binnen ons bedrijf. Alle transacties gebeuren in uw bijzijn en zijn volledig transparant, zowel in onze winkel als aan het bedieningsloket van Antwerpen Goudbank.

Geschiedenis

Antwerpen Goudbank is ontstaan uit een familiebedrijf dat in 1990 werd opgericht. Door de kleinhandel in inkoop en verkoop van gouden en zilveren juwelen, werd de groothandel Antwerpen Goudbank opgericht in 2009 met haar eigen productielijn van gegoten goudstaven.

Daar Antwerpen Goudbank uit deze kleinhandel is ontsprongen, is persoonlijk contact met de klant nog steeds zeer belangrijk binnen ons bedrijf. Onze vakkennis die sedert jaren werd opgebouwd werd zorgvuldig geïmplementeerd waardoor wij onze klanten zo goed mogelijk kunnen te woord staan en informeren. Op deze manier heeft Antwerpen Goudbank een zeer vertrouwelijke band kunnen creëren met haar cliënteel, wat uiteraard een belangrijke factor is binnen onze sector.

© Goudbank Antwerpen 2024 – Webdesign Webit